Benefietconcert

Artiesten

Zaterdagavond 3 maart was het dan zover. al vroeg in de avond stroomde de mensen binnen voor het benefietconcert van de TOP2000 BAND en Melissa Leijser. Melissa trapte de avond af en wist iedereen al snel te betoveren met haar stem. Ze zong een aantal bekende nummers en begeleidde zichzelf op gitaar. Ze bracht ook een mooi eigen geschreven nummer ten gehore. Kortom een mooi begin van de avond.

TOP2000 BAND nam daarna het stokje van Melissa over en knalde al snel met de beste nummers uit de jaren ’70, ’80 en ’90 de zaal in. Een perfecte combinatie van zang, gillende gitaren, een daverend drumstel en melodieuze klanken van de toetsenist. Het tempo en het enthousiasme straalde duidelijk af op het publiek, dat volledig op ging in de muziek.

Sponsors

Groots applaus gaat uit naar de hoofdsponsor op de achtergrond. De Schutterij Gijsbrecht van Aemstel, die geheel belangeloos het schuttersgebouw en de volledige opbrengst van de drankverkoop ter beschikking heeft gesteld van ons goede doel!! 

Maar zonder muziek is een benefietconcert geen concert. Onze hartelijke dank gaat uit naar de TOP2000 Band, Melissa Leijser en Piet Oostendorp (en collega’s) die de avond geheel belangeloos muzikaal hebben ingevuld. Jullie hebben een klassen prestatie neer gezet.

Ook willen we langs deze weg de talloze sponsors bedanken die medewerking hebben verleend door gratis diensten te verlenen, artikelen ter beschikking hebben gesteld voor de Super Loterij en/ of de veiling. Hiermee hebben we mooie acties op touw kunnen zetten en belangrijker geld kunnen genereren voor ons goede doel. Heel, heel, hartelijk dank voor de moeite!

Super loterij

Enkele prijzen zijn nog niet afgehaald. Kijk HIER voor het overzicht.

De Super Loterij maakte, in tegenstelling tot de Staatsloterij, vele Doornenburgers en Gendtenaren tot winnaar. Er waren maar liefst 31 prijzen te verdelen onder het publiek. De lootjes vonden dan ook gretig aftrek. Want wie wilt er nu niet een weekendje weg of een kleding metamorfose?

Wij kijken als organisatie terug op een zeer geslaagd benefietconcert met een goede opbrengst! Heel hartelijk dank aan uw allen, als bezoeker, donateur of sponsor! Het is hart verwarmend om te zien hoe zo’n gemeenschap dit voor elkaar kan krijgen!